Kosova

Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

Aktivistët e komunitetit truAktiv sot organizuan aksionin “1651 storie pa za” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut përpara Parlamentit dhe Qeverisë së Kosovës në shenjë pakënaqësie me neglizhencën institucionale për zbardhjen e fatit të 1651 personave, të cilët vazhdojnë të jenë të pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë.

RTV21 sjell pamje ekskluzive të dokumentit të kallëzimit penal

RTV21 sjell pamje ekskluzive të dokumentit të kallëzimit penal

Në cilësinë e përfaqësuesit juridik të viktimave të masakrës të Reçakut avokati, Tomë Gashi ka paraqitur kallëzim penal kundër presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Veliu: Komuna do të vazhdojë me subvencionimin e projekteve të ndryshme

Veliu: Komuna do të vazhdojë me subvencionimin e projekteve të ndryshme

Në kuadër të projekteve për subvencionime në sektorin e bujqësisë, kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka bërë sot shpërndarjen e 100 motokultivatorëve për fermerët llapjanë.

Flash Lajme