Kosova

Vrasja për hakmarrje në Ferizaj, një muaj paraburgim për të miturin

Gjykata Themelore në Ferizaj, Departamenti për të Mitur, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të miturit Sh.R shtetas i Republikës së Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale vrasje e rëndë nga neni 179 paragrafi 1 nën paragrafi 1.8 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK), dhe veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armëve nga neni 374 paragrafi 1 të KPRK-së.

Bashota tha se janë në fazën e zgjedhjes së operatorit

Loading...

Bashota tha se janë në fazën e zgjedhjes së operatorit

Drejtori për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota gjatë një konference për media, sot njoftoi se për projektin e parkingut nëntokësor përballë Fakultetit Filologjik, deri më tani janë dy kompani garuese.

Flash Lajme