Kosova

Veprimi i të dyshuarave ka shkaktuar dëm për banorët e dy objekteve ekzistuese

Veprimi i të dyshuarave ka shkaktuar dëm për banorët e dy objekteve ekzistuese

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit pas ndërmarrjes së veprimeve hetimore sot ka arrestuar personin e dyshuar mashkull me inicialet A.P.

Gashi shkruan se pak vite i ndanin në moshë, por me Agim Ramadanin i bashkonin idealet dhe dëshira për ta parë Kosovën të lirë.

“Strategjia jote e lartë bëri që të hartohej plani për thyerjen e kufirit shqiptaro-shqiptar sepse ti e ndjeje atë, e kishe pikturuar edhe në pikturën tënde në vitin 1993, edhe atëherë kur nuk e dije ku është Fushëbeteja e Kosharës, por me aq guxim siç edhe emri me të cilin u njohe KATANA e që të përfaqësonte, na prije para gjithherë”, shkruan Gashi.

Edhe pse erdhi si kërkesë e deputetëve, aktualisht në Kuvendin e Kosovës janë vetëm 15 deputetë prezentë për të diskutuar mbi këtë pikë.

Dy deputetë janë nga Lëvizja Vetëvendosje, tre janë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, dy prej Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, një nga Nisma dhe shtatë nga radhët e LDK-së.

“Kosova 20 vite pas luftës dhe perspektiva e saj evropiane”

“Kosova 20 vite pas luftës dhe perspektiva e saj evropiane”

Nën organizimin e Shtëpisë së Evropës në Paris (Maison de l’Europe), Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha mori pjesë në diskutimin me temën: “Kosova 20 vite pas luftës dhe perspektiva e saj evropiane”, ku foli për zhvillimet e fundit në Kosovë dhe vizionin e Kosovës drejt integrimit në BE.

Flash Lajme

Më të lexuarat