Kosova

"Nëpërmjet këtyre vizitave në terren synojmë t’i motivojmë fermerët që të vazhdojnë edhe më tej t’i përkushtohen bujqësisë"

Loading...

“Nëpërmjet këtyre vizitave në terren synojmë t’i motivojmë fermerët që të vazhdojnë edhe më tej t’i përkushtohen bujqësisë”

Hoxhaj: Ky proces është me rëndësi kapitale

Loading...

Hoxhaj: Ky proces është me rëndësi kapitale

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi në mes të Qeverisë së Kosovës dhe zyrës së Kombeve të Bashkuara për Shërbime të Projekteve – UNOPS, për Regjistrimin e Popullsisë, Banesave dhe Ekonomive Familjare në Kosovë, projekt ky që pritet të nisë në vitin 2021.

Dje, Inspektorati i Komunës së Obiliqit, banorit Mersim Krasniqit ia ka rrënuar shtëpinë në të cilën sapo kishte filluar punimet.

Krasniqi, i cili jeton momentalisht në Prishtinë, për KosovaPress ka thënë se duke mos pasur zgjidhje tjetër është dashur të nisë ndërtimin e shtëpisë në truallin e tij, ndonëse për këtë ndërtim nuk ka marrë leje nga komuna.

Flash Lajme

Më të lexuarat