Gjenerali Clark në asnjë moment nuk ka hezituar ta shfaqë afërsinë me qytetarët e Kosovës, por ai ndjehet shumë i afërt edhe me udhëheqësit e skenës politike në Kosovë.

Ai sot ka shpërndare mesazhin e zëvendëskryeministrit, Fatmir Limaj, në Twitter për 20 vjetorin e çlirimit.

Limaj në këtë mesazh kishte uruar qytetarët për ditën e Lirisë si dhe kishte falënderuar miqtë tanë për rreshtimin e tyre të drejtë në përkrahje të Kosovës.

Loading...


Flash Lajme