Anëtari i AAK-së, Bekë Berisha, i cili ka marrë një numër të madh të votave në rrafshin e Dugagjinit ka thënë se Albin Kurti do të përballet me politikën e vërtetë.

Në një intervistë në T7, Berisha tha se nuk do ta kursejm aspak Albin Kurtin gjatë mandatit të tij si kryeministë. “Jo me vo, por me koqan të laknave do ta godasim Albin Kurtin”, është shprehur ai. Sipas tij, Kosova është kapur nga LDK-ja dhe PDK-ja.
“Albini s’mundet me ckap shtetin prej PDK-së. Prej pozicionit të kryeministrit nuk mundesh me i ndryshu as prokurorët as gjykatësit. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat