Sipas tij, presidenti nuk po përfaqëson interesat dhe rolin unifikues kushtetues.

Postimi i Zybajt në Facebook:

Duke marrë për bazë shqetësimet dhe dyshimet e qytetarëve që Presidenti nuk po përfaqëson interesat dhe rolin unifikues kushtetues.

Në konsultim me mjek të fushës, marrë për bazë edhe paraqitjen publike në komisionin hetimor parlamentar, si deputet, e konsideroj të rëndësishme dhe të ngutshme iniciativën parlamentare për zbatim të nenit 91 pika 2 e Kushtetutës.

Loading...


Flash Lajme