Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se për serbët në Kosovvë nuk mund të kenë pozicion çfare e kanë në Bosonjë dhe Hercegovinë.

“Dodik Republikë nuk ka në Kosovë”, ka thënë Haradinaj në televizonin “T7”.

“Për Marrëveshjen e Asociacionit ne duhet të vendosim në bazë të Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës”.

Ai ka thënë se takimi i Berlinit ka mënjanuar mundësinë e ndryshimit të kufijve.

Flash Lajme