Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka dakordësuar marrëveshjen e bashkëpunimit për trajnimin e mjekëve dhe specializantëve shqiptarë në spitalet më të mira italiane. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, e shoqëruar nga ekipi i mjekëve kardiologë e kirurgë vaskularë të QSUT kanë marrë pjesë në konferencën shkencore të Inovacionit të Terapeutikës Kardiovaskulare që po zhvillon punimet në Bari të Italisë, organizuar nga profesor Alesando Bortone, një emër i njohur i hemodinamikës dhe kardiologjisë, jo vetëm në rajonin e Pulias por edhe në Evropë.

Flash Lajme