Fëmijët italianë nuk do të lejohen që të regjistrohen në shkollë pa paraqitur vërtetimin që janë vaksinuar. Ky urdhër vjen pas shumë debateve mbi vaksinimin.

Prindërit rrezikohen që të gjobiten deri në 500 euro nëse dërgojnë të pavaksinuar fëmijët në shkollë.

Dietologët dhe ekspertët e shëndetit e kanë cilësuar gjithmonë lulelakrën si nga produktet bimore më të mira: një racion i vetëm na siguron 73% të dozës ditore të vitaminës C, përmban thuajse zero gramë yndyra, sodium ose sheqer, dhe vjen me një sërë përfitimesh shëndetësore, nga mbrojtja nga kanceri deri tek përmirësimi i shëndetit mendor.

Flash Lajme