Portokajtë ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme për shëndetin e syve, zorrëve dhe stomakut, por ata ndihmojnë edhe për largimin e toksinave nga trupi.

Ata përmbajnë sa më shumë 170 fitonutrientë të ndryshëm dhe më shumë se 60 flavonoide të ndryshme, shumë prej të cilave kanë veti antiinflamatore, antikancerogjene dhe antioksiduese.

Tani jemi në sezonin e gripit dhe Dardania.com ju ka sjellë disa këshilla që të jeni të përgatitur në rast se rrezikoheni të prekeni nga ai.

Gati 2,000 vjet më parë, Hipokrati, babai i mjekësisë moderne, tha: “Të gjitha sëmundjet fillojnë nga zorrët.

Flash Lajme