Në këto ditë të ftohta, nuk duhet të kujdeseni vetëm për fytyrën por edhe për duart. I ftohti e dëmton lëkurën, edhe nëse jeni me dorashka. Ashtu siç kujdeseni për fytyrën çdo ditë, edhe për duart duhet të kujdeseni çdo ditë, pra ta ktheni në një rit të përditshëm, sidomos në këtë periudhë.

Drejtoria e Shëndetit Publik jep alarmin për shpërthimin e fruthit, por edhe rrezikun nga virozat stinore për shkak të uljes së temperaturave. Ndaj pranë institucioneve të arsimit parashkollor, kopshte dhe çerdhe të cilat janë hapur prej datës 3 janar, ata kanë kërkuar nga drejtuesit që çdo ditë të kontrollojnë fëmijët.

Flash Lajme