Nëse kërkoni me hashtagun #faceofdepression në mediat sociale, do të shihni qindra fotografi njerëzish të lumtur dhe të qeshur, të cilët në të vërtetë vuajnë nga depresioni. Ndonjëherë këto foto postohen nga vetë njerëzit, por më shpesh, ato ndahen nga të afërmit dhe miqtë e tyre, të cilët dëshirojnë të ndihmojnë të dashurit e tyre dhe t’i tregojnë botës për këtë problem.

Flash Lajme