Presioni i punës mund të shkaktojë ritëm të shpejtë dhe të parregullt të zemrës të quajtur fibrim atrial.
Hulumtimi i Universitetit Jonkoping në Suedi tregon se stresi i punës është një faktor që rrezikon paraqitjen e fibrilimin atrial dhe sëmundjeve koronare të zemrës, transmeton Klan Kosova.

Flash Lajme