Një nga sfidat e kohëve moderne, është edhe ruajtja e shëndetit. Me avancimi ne teknologjisë, dhe pajisjeve mjekësore, kanë avancuar edhe sëmundjet, dhe epidemitë e ndryshme.

Ruajtja e shëndetit, është një sfidë në vete pasi ne jemi të ekspozuar vazhdimisht nga ushqimët e pasigurta, duhani, alkooli, nuk kemi kohë për aktivitete fizike, dhe dhjetëra probleme të tjera.

Flash Lajme