Britmat kanë një ndikim shumë të fortë dhe negativ në zhvillimin neurologjik të fëmijës dhe nuk shërbejnë shumë për të kërkuar falje pas bërtitjes. Sipas një studimi të kryer nga Universiteti i Pitsburgut dhe Universiteti i Miçiganit, ka disa faktorë që bëjnë të bërtiturat në praninë e fëmijëve absolutisht jo të dëshirueshme: 1-Ulëritja para fëmijëve mund të jetë shumë e dëmshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All