Në kuadër të muajit rozë, që simbolizon ndërgjegjësimin kundër kancerit të gjirit, Bashkia Lushnjë organizoi në ambientet e Bashkisë një takim informues me temë: “Çfarë është kanceri i gjirit, si zbulohet dhe se cilat janë shenjat treguese të tij?” Nën drejtimin e Dr Jorida Davidhi nga Qendra Shëndetësore nr.2 dhe me praninë e nënkryetares së bashkisë, znj.

“Nëse gjithnjë bëni të njëjtën gjë, do të keni gjithnjë po të njëjtin rezultat” —Mark Twain

Mjekësia kineze ka ekzistuar për mijëra vite dhe ka një qasje holstike ndaj shëndetit, shkruan CRI.

Pas vendimit të Gjermanisë për të shtrirë kontrollet kufitare në Austri edhe për 6 muaj, Vjena vendosi të mbante kontrollet në kufi me Slloveninë dhe me Hungarinë.

“Në përputhje me rrethanat, ne do të vazhdojmë me kontrollet që tashmë kryejmë në kufirin me Slloveninë dhe me Hungarinë”, tha ministri i Brendshëm i Austrisë, Wolfgang Peschorn.

Flash Lajme