Rezultati i studimit më të fundit mbi plastikën, i realizuar nga Universiteti i Newcastle me kërkesë të organizatës së njohur mjedisore WWF, është ndoshta një nder më shqetësuesit deri tani: sipas eksperteve, çdo javë ne gëlltisim një sasi plastike që mund të jetë e barazvlefshme me një kartë krediti.

Tashmë që vera ka mbëritur një nga frutat e preferuara është pikërisht shalqini. Përveç se i pasur me vlera ashqyese, konsumimi i tij i sjell një fresi tjetër organizmit.

Ky frur veror rritet me shumicë në vendin tonë, dhe ka një çmim të përballueshëm për këdo, por përveç shijes së mirë që ka ky frut.

Flash Lajme