Me ardhjen e shatorit, fillon dhe regjistrimi në çerdhe, kopshte e shkolla të fëmijëve. Për tu regjistruar, prindërit duhet të paraqesin dhe kartelën e vaksinave apo vërtetimin e vaksinave, pasi në të kundërt nuk do të kenë mundësi që të regjistrojnë fëmijën e tyre.

Flash Lajme