Pjesa më e madhe e njerëzve në botë vuajnë nga kapsllëku, kjo për shkak të kequshqyerjes dhe moskujdesit ndaj shëndetit. Ngrënia e ushqimeve të shëndetshme do t’i mbrojë zorrët.

Dardania.com ka sjell për ju, 10 ushqimet që e përkeqësojnë kapsllëkun dhe që po ju vrasin ngadalë. Këto ushqime rrisin inflamcionin në zorrët tuaja. Përzgjedhja e ushqimeve me shumë fibra për t’u ushqyer do t’ju shkaktojë kancerin në zorrë. Proteinat e tepërta, yndyrat e ngopura, dhe ato të thata, janë armiqtë më të mëdhenj për zorrën e trashë.

Më poshtë keni ushqimet, që rëndojnë kapsllëkun dhe shkaktojnë kancerin e zorrës së trashë. Mos i humbisni./K.C/dritare.net

Foto 1 nga 11


Flash Lajme

Më të lexuarat