Gratë në SHBA qajnë rreth 3.5 herë në muaj, ndërsa meshkujt 1.9 herë në muaj, kjo sipas disa të dhënave.

Sidoqoftë, shoqëria shumë shpesh e sheh të qarat si një shenjë e dobësisë.

Por, nëse e ndjeni të qani, mos i mbani lotët. Lotët me të vërtet ju sjellin përfitime shëndetësore më shumë se sa që mendojmë.

Në këtë artikull keni mundësinë t’i mësoni përfitimet shëndetësore që i merrni nëse qani dhe nuk i mbani lotët brenda, raporto “Bright Side”.

Lirimi nga stresi

Një studim i bërë në vitin 2014 ka gjetur se të qarit i ndihmon njerëzit të qetësohen kur janë në një kohë stresuese dhe merr vetëm pak minuta për të aktivizuar këtë gjë.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All