Në emisionin e tij “Provokacija”, Mustafa Nano thumboi këngëtaren Rovena Dilo për bashkëpunimin e saj me Hit Man dhe Rolla në “Këngën Magjike”.Nano tha ndër të tjera se kënga e tyre e titulluar “Cinderella” kishte një tekst mizerabël.Deklaratës së tij i është përgjigjur Hitman, përgjigjia e të cilit ka marrë edhe pëlqimin e Rovena Dilos.

Flash Lajme