Katy Perry dhe Taylor Swift kanë bërë zyrtare pajtimin e tyre, përmes këngës së Swift “Ti duhet të qetësohesh”.

Por prapa skenave ka kaluar një vit që nga momenti ku ata kanë nisur procesin e pajtimit, për t’u përqafuar më vonë në klip,  ku njëra ishte veshur si hamburger, ndërsa tjetra si patet e skuqura.

Flash Lajme