Blogerja e famshme italiane Chiara Feragni sot, në ditën e të dashuruarve ka bërë një dedikim mjaft real dhe të vecantë për bashkëshortin e saj Fedez.  Të gjithë  ata që janë fansa të tyre dhe i ndjekin në rrjetet sociale e dinë mjaftë mirë se Chiara dhe Fedez janë dy njerëz që e dashurojnë aventurën dhe sëbashku ne nga ekrani i celularit i shohin si dy aktorë të një filmi .

Flash Lajme