Aktori në një intervistë për mediat turke kishte pranuar me krenari se është shqiptar dhe se këtë nuk e ka problem që ta thotë para të gjithëve.

Por, mbrëmë u mbajt edhe një gala ndejë e revistës “GQ” në Turqi, ku artisti u nderuar me titullin “Mashkulli i vitit”.

Flash Lajme