Moderatorja e njohur e sportit, Hygerta Sako është një ndër vajzat e ekranit që vazhdon të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes pavarësisht moshës apo ndryshimit të kohëve.

Ndonëse e mbajmë mend në ekran prej shumë kohësh, por sërish Sako është një ndër femrat që vazhdon të jetë më në formë se kurrë dhe e kuruar deri në detaje.

Është mbushur shoubizi shqiptar me figura të reja, kryesisht të dashura, të fejuara, gra të reprëve, këngëtarëve e figurave të famshme.
Ndër këto personazhe që po prodhojnë lajm, është edhe bukuroshja Arbenita Ismajli, e njohur si e dashura e Feros.

Flash Lajme