Në gusht të 2017, Çiljeta publikoi këngën “Pa ty jetoj”, bashkëpunim me një reper të ri, ALORES.

Ky i fundit, pasi arriti të pëlqehej nga të rinjtë për një stil të këndshëm të të bërit rep, arriti të zgjerojë bazën e tij të fansave dhe njohjes duke bërë që këtë verë të ketë pasur edhe koncerte në jugun e Shqipërisë, që është edhe destinacioni i preferuar i momentit.

Flash Lajme