Shoë girli ndër më të njohurat në botë, Kim Kardashian dhe bashkëshorti i saj Kanye Ëest janë në pritje të fëmijës së tyre të katërt.

“Peope” e ka konfirmuar këtë pritje nga burime të afërta me familjen, edhe pse çifti ende nuk është deklaruar në lidhje me këtë gjë.

Flash Lajme