Vajza e presidentit tëSHBA-ve, Donald Trump, 37-vjeçarja Ivanka, është fotografuar ndërsa dilte nga shtëpia e saj për të shkuar në punë, e veshur me shumë klas, por duke e tepruar pak si shumë për statusin që ka.

37-vjeçarja ka guxuar shumë, pasi ka dalë pa reçipeta dhe me një këmishë të bardhë, e cila, i ekspozonte gjoksin.

Foto 1 nga 6


Flash Lajme