Sot është Dita e Baballarëve. Dhe princi Harry e feston për herë të parë këtë ditë të veçantë.

Princi Harry e ka uruar këtë ditë speciale, me një foto të tij dhe Archies, në Instagram.

“Gëzuar Ditën e Baballarëve! Dhe i urojmë gëzuar ditën e parë të Festës së Baballarëve, princit Harry.”,– shkruhet në Instagramin e Dukës dhe Dukeshës së Sussex.dardania.com


Flash Lajme