Jeremy Meeks është cilësuar si krimineli më i bukur në botë, pasi fotoja e tij në rajonin e policisë tërhoqi vëmendjen e të gjithëve falë tipareve të tij të bukura.

Jeremy ka korrur sukses të madh në modeling dhe është kthyer në një ndër figurat më të njohura.


Teksa ndodhej në Zvicër për promovimin e parfumeve të një dyqani, modeli ka takuar me një shqiptar i cili i ka mësuar të bëjë shqiponjën me duar dhe fotoja e tyre ka bërë xhiron e rrjetit.

Dy djemtë shfaqen në foto me duart e bashkuara, të cilat kanë formuar simbolin e shqiponjës.dardania.com


Flash Lajme