Ndonëse çifti më i adhurueshëm në botë u nda në 2016-ën, u deshën disa vite që ata ta finalizonin divorcin e tyre.

Në prill të këtij viti Angelia Jolie, dhe Brad Pitt, bënë zyrtarizimin e divorcit, por ende thuhet se çifti po përpiqet që të bien dakord në lidhje me disa kushte të ndarjes së tyre.

Ndërkohë, së fundmi Angelia Jolia ka pasur një kërkesë për Brad Pitt. Angelina, e bukura zeshkane i kërkoi ish-it që të mendonte dhe kujdesej për fëmijët, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne, këtë verë, informon dritare.net

Për Angelinën nuk ka pushime vere, pasi aktorja do të jetë më xhirime për filmin e saj “Those Who Wish Me Dead”. Kjo ka qenë edhe arsyeja pse i kërkoi Brad Pitt të kujdeset për fëmijët këtë verë.

Ky është një përparim nga ana  e çiftit, i cili është në përpjeke për të rregulluar marrëdhënien e tyre, për hir të fëmijëve, pasi kujdestaria ka qenë edhe një pikë e diskutueshme gjatë dhe pas divorcit.dardania.com

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5354923an)
Angelina Jolie and Brad Pitt
‘By the Sea’ film premiere, Los Angeles, America – 05 Nov 2015

Flash Lajme