Gratë dhe burrat modernë po i shkatërrojnë steriotipet rreth pamjes, moshës dhe pozitës sociale të bashkëshortëve të tyre. Sepse, ndonjëherë këto klishe na pengojnë të jemi të lumtur. Ne jemi të varur nga shoqëria dhe opinioni i saj.

Çdo gjë që bëjmë është të dukemi mirë në sy të shoqërisë, dhe nëse diçka është keq për syrin e tyre, ne tërhiqemi, edhe nëse bëhet fjalë për lumturinë tonë. Por këto çifte të famshmish jo. Ata nuk duan t’ia dinë për steriotipe, dhe nuk u intereson opinioni publik.

Dritare.net ka sjellë për ju, disa çifte të famshmish që nuk duan t’ia dinë për opinionin e shoqërisë dhe jetojnë të lumtur me bashkëshortët e tyre.dardania.com

Foto 1 nga 20


Flash Lajme