Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth janë ndarë, në më pak se një vit martesë.

Ndarja e tyre është konfirmuar nga përfaqësuesi i Miley dhe Liam janë ndarë me marrëveshje.

Lajmi i ndarjes së tyre erdhi menjëherë pasi njerëzit në Instagram filluan me dyshimet e tyre, kur e panë Mileyn në foto, pa unazën e martesës.

Kujtojmë se Miley dhe Liam u martuan në dhjetor të 2018, në një ceremoni private./E.B-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat