“Ask question” është kthyer në trend së fundmi. Me anë të një ASK-u ne zbulojmë më shumë për veten tonë. Jo vetëm njerëzit e thjeshtë, por edhe të famshmit kanë filluar ta përdorin shpesh.

Edhe gazetarja Ilva Tare kështu ka bërë.

Në shtator, gazetaren do ta shohim me një emision të vetin në “Euronews”. Në Ask-un e saj kanë qenë shumë pyetje  për punën dhe projektin e saj në Euronews. Por megjithatë, gazetarja nuk ka zbuluar pothuajse asgjë.

E pyetur nga një ndjekës/se për projektin në Euronews, Ilva Tare thotë: “Unë vetëm mund të them se, Euronews nuk është vetëm projekt, por një platformë që ka potencialin ta revolucionojë profesionin e gazetarit në Shqipëri dhe rajon.”

Por pyetjet ndaj gazetares nuk kanë qenë vetëm për punën e saj, por edhe disi personale.  Një ndjekëse e ka pyetur se pse është kaq në formë?

Gazetarja ka thënë: “Besoj se është çështje gjenesh, s’kam ndonjë meritë.“dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat