Të shtunën Kylie Jenner festoi 22-vjetorin dhe ndau me fansat foto nga festimet në Portofino.

Por fansat e saj e kanë masakruar me komente negative përsa i përket operacioneve plastike. Ata thonë se, Kylie Jenner duket dhjetë vjet më e madhe, nga sa është.

Gjithashtu dihet fakti që, ajo ka arritur kaq shumë gjëra në kaq pak kohë, që  bën njerëzit të mendojnë se ajo është më e madhe nga sa duket. Ajo ka edhe një vajzë 18-muajshe, Stormi.

Por le të hedhim një vështrim te komentet që ka marrë Kylie!

“-Kylie Jenner ka filluar të duket shumë e vjetër!

-Herën e parë kur pashë e Kylie Jenner mendova se është 25 apo 30 vjeç, sepse ajo ka një vajzë dhe me të vërtetë duket e pjekur, por është vetëm 22 vjeç! 22 !!! Dreqin. Unë po mbush 22, por dukem si 15.

-Kylie Jenner mbushi 22 vjeçe, por duket së paku 30  me një fëmijë.

-Ende nuk mund të besoj se Kylie Jenner është vetëm 22 vjeçe, ajo me të vërtetë duket si një 50-vjeçare.”

Në galerinë më poshtë keni foto që tregojnë transformimin e Kylie Jenner ndër vite!dardania.com

Foto 1 nga 12


Flash Lajme

Më të lexuarat