Nuk e dimë akoma përse disa nga vipat i kanë me shumë merak  t’i publikojnë fotot e fëmijëve të tyre. Kjo është një zgjedhje personale dhe shumë i janë përgjigjur kësaj pyetje, duke u shprehur se kur të rriten ata do të vendosin vetë nëse duan të jenë figura publike ose jo.

Kjo arsye qëndron, por sot duket sikur ky mendin ka ndryshuar pak, dhe askush nuk e ka më problem t’i publikojë të shtrenjtit e tyre në një sërë postimesh me zë e figurë  në rrjetet sociale.

Sot rrallëkush që është i njohur nuk publikon foto të fëmijëve, sa do të vegjël të jenë ata. Ndaj ne në dritare.net kemi bërë një kolazh fotosh me disa nga fëmijët e vipave, që ashtu si prindërit e tyre të cilët kanë një jetë në ekran edhe ata dashje pa dashje sot janë të njohur./L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat