Keira Knightley dhe burri i saj, James Righton kanë mirëpritur fëmijën e tyre të dytë. Çifti është fotografuar duke dalë shëtitje, bashkë me fëmijën e tyre të porsalindur në karrocë.

Shtatzëninë e dytë, Keira e konfirmoi në maj, ndërsa mori pjesë në festën Chanel J12 në Paris, kur debutoi për herë të parë.

Ajo u pa për herë të fundit në Londër muajin e kaluar, me barkun e stërmadh.dardania.com

Foto 1 nga 15


Flash Lajme

Më të lexuarat