Loriku dhe bashkëshortja e tij Monica, presin të bëhen prindër për herë të dytë, teksa në jetë do të vijë pjestari ose pjestarja më e re e familjes së tyre.

Në këtë pikë ende nuk dihet asgjë për gjininë e bebit.

Lajmin për pritjen e ëmbël e ka dhënë vetë Monica, me anë të një fotje që ka postuar në Instagram, që është kjo më poshtë:


Flash Lajme

Më të lexuarat