Kejsi e ka harruar historinë me Stresin. Në rrjetet sociale, ajo ka vijuar me të përditshmen e saj, duke zgjedhur mos të reagojë më për këtë ndarje.  Së fundmi është vënë re se Keisi ka hequr unazën e martesës që mbante në gishtin e dorës së majtë.Deri para pak ditësh ajo vazhdonte ta mbante duke na bërë të shpresonim për një ribashkim, megjithatë ky veprim i saj tregon se gjërat nuk kanë më kthim. Kujtojmë se Stresi dhe Keisi këtë vit do të bënin një dasmë madhështore dhe kishin plane për të zgjeruar familjen, por asnjë nga planet nuk u realizua.Tashmë Keisi po vazhdon jetën e saj në Kanada, larg Stresit, i cili momentalisht po fokusohet në karrierën e tij.


Flash Lajme

Më të lexuarat