Një pjesë e xhirimeve të filmit ‘Flaco’, të aktorit, Bes Kallaku po kryhen në Itali.

E ndërkohë, të papriturat e të qenit prind të bëjnë të shkosh me grimin e rolit, në farmaci.

Xhensila i tha Besit se duhet të shkojnë urgjent në farmaci për të marrë diçka që u duhej për Ajkën e vogël. Nga nxitimi, Besi shkoi me grimin si Skifter. E ndërkohë, Besi tregon reagimin qesharak të farmacistes sapo ajo e pa dhe të italianëve që ishin aty brendadardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat