Shumë lajme qarkulluan mbi ndarjen e Stresit dhe Keisit, pasi dyshja nuk u pa më bashkë dhe për më tepër ata nuk ndiqnin as njëri-tjetrin në rrjetet sociale.Pas fejesës, Keisi u largua nga Shqipëria dhe këtu lindi dyshimi i parë për ndarjen e tyre.

Në një intervistë, Stresi tha se: ‘’Unë po luftoj, por po luftoj në fshehtësi…’’.  Me këtë ai la të nënkuptohet që nuk ka hequr dorë nga Keisi.

E pyetur nga një fanse e saj në lidhje me ndonjë këshillë për lidhjet në distancë, Keisi përgjigjet: “Duhet të mësohesh të mos lejosh gjërat e vogla të ndikojnë tek ti, përndryshe do të jetë keq për të gjithë”.

Mos ka qënë kjo një ndër arsyet e ndarjes nga Stresi?


Flash Lajme

Më të lexuarat