Le të bëjmë një pushim nga drama mbretërore që përfshin padinë e princit Harry dhe Meghan Markle, për t’u përqendruar në disa lajme mbretërore më të lehta, d.m.th , përvjetori i parë i martesës së princeshës Eugenie dhe Jack Brooksbank.

Në rast se e keni humbur dasmën mbretërore, po ju kujtojmë se, princesha Eugenie dhe Jack u martuan vitin e kaluar në Kishën e St.George në Windsor. Dasma përfshinte një tortë gjigante, një listë me rregulla të rrepta që të ftuarit duhej të ndiqnin, etj, etj. Ndërkohë, për të kujtuar rastin, princesha Eugenie ndau u ndjekësit në Facebook një video nga dasma e saj, duke shkruar: “Kjo ishte dita më e madhe e jetës sime, përgjithmonë bashkë! Gëzuar një vjetorin, Xheku im!!”

View this post on Instagram

A post shared by (@princesseugenie) on


Së fundmi kanë dalë disa foto që nuk i kishit parë nga dasma mbretërore, dhe dritare.net i ka sjellë për ju.dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat