Raportuar nga Hollywood Life, një rimorkio e fundit për pjesën e dytë të sezonit aktual të Keeping Up With The Kardashians duket se i tregon Tristanit duke i dhënë Khloé një unazë diamanti.

Kjo padyshim ka shtuar karburantin në spekulimet e ish-çiftit që po kthehen së bashku, megjithëse Khloé nuk ka thënë asgjë që e mbështet atë thashethem.

Tristan së fundmi ka lënë disa komente flirtuese në Instagram-in e Koko, duke e cilësuar atë “perfeksion” dhe një “diamant të bukur”, i cili është interpretuar ndërsa ai dëshiron të rikthehet së bashku me ish-in e tij. Në episodin në KUWTK që tregon festën e ditëlindjes së True, Khloé u pa gjithashtu duke rrëfyer se Tristan kishte provuar ta puthte atë një ditë para festës.

Khloé ka thënë se ajo e ka falur Tristanin dhe se ajo kurrë nuk do të qëndronte midis tij dhe marrëdhënies së tij të vërtetë. Ajo gjithashtu ka vërejtur se bashkëshortësia është sfiduese, por që ajo e di se vajza e saj duhet të rritet me dy prindër të dashur. Tifozët e KUWTK pa dyshim do të shohin se si gjërat zbulohen në një episod të ardhshëm.


Flash Lajme

Më të lexuarat