Capital T, burri më seksi për vitin 2019 sipas votuesve në ”Anabel”, nga një listë me gjashtë emra, duke përfshirë: Flori Mumajesin, Robert Berishën, Alban Ramosajn, Eni Shehun dhe Alaudin Hamitin.

Për këtë vit, torta u nda: Capital T 41%, Flori Mumajesi 18%, Alban Ramosaj 17%, Alaudin Hamiti 11%, Robert Berisha 10% dhe Eni Shehu 3%. Siç e cekëm në këtë artikull, Capitali është nga ata djemtë që nëse ndodh të na përplasë me makinë, ne i themi faleminderit.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All