The logo of Eurovision Song Contest is displayed during the 2019 Eurovision Song Contest (ESC) national selection show, in Kiev, Ukraine, on 23 February, 2019. Ukrainian singer MARUV will represent Ukraine at the Eurovision Song Contest (ESC) that consists of two semi-finals, to be held on 14 and 16 May, and a grand final taking place at the Expo Tel Aviv in Tel Aviv, Israel, on 18 May 2019.
(Photo by STR/NurPhoto via Getty Images)

Festivalit Eurovision 2020 do ti mungojë një shtet këtë vit. Mali i Zi hoqi dorë për arsye financiare dhe këtë e bëri të ditur transmetuesi malazez RTCG.

Drejtori gjeneral tregoi se nuk do të marrë pjesë në festivalin që mbahet në Rotterdam vitin e ardhshëm. “Këtë vit vendosëm t’i investojmë ato para në rinovimin e mjeteve së RTCG. Plani është të blejmë vetura të reja dhe kjo përmirëson sigurinë e ekipeve tona, të cilët udhëtojnë mbi 1.000 kilometra në baza ditore”, njoftoi RCTG.


Flash Lajme

Më të lexuarat