Modelja e famshme Natalia Graibotto më në fund ka folur hapur. Ajo është tepër aktive në rrjetin social Instagram dhe sigurisht që fiton shumë të ardhura. Vetëm falë fotove që ajo shpërndan brazilianja fiton 300 mijë euro në vit.

26-vjeçarja thotë se mesazhet që i vijnë në privat janë tronditëse. Ka persona të pasur nga Dubai që përpiqen t’i sjellin avionin e tyre privat, ose i ofrojnë nga 40 mijë, 70 mijë, ndonjëherë edhe 100 mijë euro vetëm për të pasur shoqërinë e saj. Natalila në Instagram ndiqet nga më shumë se 1 milion njerëz.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All