Është përzgjedhur fituesja e Miss Universe 2019!

Steve Harvey kurorëzoi fituesen të dielën në Atlanta, Georgji.

Fituesja e vitit të kaluar Catriona Gray, nga Filipinet ishte prezente për t’ia kaluar kurorën fitueses së ardhshme.

Eventi përfshiu performancë nga Ally Brooke.

Dhe fituesja e këtij viti është Zozibini Tunzi nga Afrika e Jugut.

Miss Universe

@MissUniverse

The new #MissUniverse2019 is… SOUTH AFRICA!!!!

Embedded video

93.5K

Twitter Ads info and privacy
46.5K people are talking about this

Flash Lajme

Më të lexuarat