Cardi B dhe Offset janë  përsëri bashkë, por iu desh mjaft punë dhe shumë besim për të arritur pajtimin.
Reperja u hap para Vogue për lidhjen e saj me Ofsset ku thotë se ajo po kalonte një kohë të vështirë në martesë pas tradhëtisë dhe pabesisë që reperi i kishte bërë.


“Unë besoj në falje,” tha ajo. “Unë u luta për të. Unë dhe burri im u lutëm për të, dhe ne thjesht arritëm në një mirëkuptim si, vëlla, është vërtet ne kundër botës.”
Vazhdon Cardi: “Ai ka përkrahjen time për gjithçka, unë kam përkrahjen e tij për gjithçka, kështu që kur mashtroni, po tradhtoni personin ju ka mbështetur tërë kohën. Pse do ta bënit atë? Ne kemi arritur në një mirëkuptim të qartë. Për mua, monogamia është e vetmja mënyrë. Unë do të rrahja nëse do të më mashtrosh “.


Flash Lajme

Më të lexuarat