Teksa promovoi albumin “Father of 4”, bashkëshorti i Cardi B e hapi zemrën në këtë intervistë.

“Unë e dua gruan time dhe jam serioz. Ne kemi agjenda koncerte dhe gjëra të shumta.

Por, unë bëra gabime”.

“Kam marrë kritika për kërkim faljen, por nuk pendohem, me rëndësi që unë të jem mirë me gruan time”, u shpreh Offset.

Në fund ai dhuroi 25 mijë euro për një shoqatë për mbrojtjen e kafshëve.